Fysiotherapie van der Zijden Amstenrade


Fysiotherapie van der Zijden Amstenrade

Fysiotherapie van der Zijden
Hoofdstraat 39
6436CB Amstenrade

E-mail: info@fysiotherapievanderzijden.nl
Telefoon: 046 4423893


kinder fysiotherapie

De kinderfysiotherapeute is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen van nul tot zestien jaar met een achterstand in hun motorisch functioneren. Het kan daarbij gaan om kinderen die moeite hebben om mee te komen op lichamelijk vlak, maar ook op sociaal-emotioneel vlak.

Zij werkt samen met de kinderen (en eventueel hun ouders en leerkrachten) om hen weer functioneel te laten meedoen, zodat ze bijvoorbeeld op school kunnen deelnemen aan het spel. De behandeling bestaat vooral uit oefentherapie, waarbij kinderen op speelse wijze en met behulp van kindvriendelijke materialen hun motorische vaardigheden kunnen verbeteren. Tijdens de behandeling heeft de kinderfysiotherapeut veelvuldig contact met de ouders, die - zeker als het om zeer jonge kinderen gaat - een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van hun kind.

Omdat veel klachten ook andere oorzaken of uitingsvormen kunnen hebben, zijn er vaak nauwe contacten met de huisarts, de kinderarts of andere behandelaars zoals een logopedist.

Wilt u een afspraak maken met de kinderfysiotherapeut?
Mail of bel 046 4423893 of 06 473 84 555.Kinderfysiotherapie Amstenrade

Kinder fysiotherapie

Naar boven